کد خبر 1155492
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۵
نان نمایه نان فانتزی نمایه نان بربری

درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد، اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.

به گزارش مشرق، درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد، اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.

مواد لازم برای تهیه نان بربری:

آرد: ۱ کیلو

خمیر مایه: ۲۰ گرم

نمک: ۱۲ گرم

شکر: ۱۵ گرم

روغن: ۱۰ گرم

آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم

بهبود دهنده: ۵ گرم

طرز تهیه و دستور پخت نان بربری:

۱. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آن‌ها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.

۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
    4 1
    اینکار یعنی اصراف گاز.
    • IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
      0 0
      اسراف
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
    0 0
    به جای ۵ گرم بهبود دهنده ۲۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده بزنید هم طبیعی است و هم حجم نان را بیشتر میکند ضمنا آرد باید کم سبوس یا بدون سبوس باشد و الا عمل نمی آید
    • IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
      1 0
      اگر نان روی سبوس پهن شود هم سبوس تامین می شود و هم مشکلی برای نان پیش نمی آید
  • IR ۲۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
    2 0
    منکه درست کردم اصلا شبیه نون نشد ی تیکه هم که ازش خوردم دلم درد گرفت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس